top of page
Rebecka profil.jpeg

Rebecka Andreasson

Jag heter Rebecka Andresson och gick på PAS 2004-2007. 


Jag ser på åren på PAS lite som att jag gjorde ”lumpen i tights”! Det var tre riktigt intensiva och utmanande år där jag blev pushad som person och artist, både fysiskt och mentalt. Visst utvecklades jag enormt mycket inom de olika ämnena och blev en stark ”triple thread”, men det som jag sen framför allt har tagit med mig, är förmågan att hitta mitt eget inre driv och kreativitet, sociala kvaliteter och samarbetsförmåga samt modet att våga göra saker ”outside my comfort zone”.  Jag fick chansen att testa mina vingar och våga ta plats som den jag är!


På PAS får man en god och solid grund i alla ämnen, samtidigt som man får chansen att blomma ut och utveckla de sidor som är ens styrkor. Det var en perfekt språngbräda för mig för att komma ut i arbetslivet, men också för att fortsätta utvecklas på olika sätt. När jag tänker tillbaka på PAS idag så tänker jag att det var tre sjukt galna, lärorika och roliga år!

 

Efter skolan har jag arbetat på stora musikalscener i Sverige och Danmark, samt shower och revyer, både på land och till havs. Min största roll gjorde jag som den kvinnliga huvudrollen Prinsessan Fiona i Wermland Operas uppsättning av Shrek the Musical! Jag är en person som hela tiden vill fortsätta utvecklas och parallellt med musikaljobb har jag fortsatt att utbilda mig och är numera auktoriserad lärare i Complete Vocal Technique. Det sceniska och pedagogiska arbetet kompletterar varandra på ett härligt sätt och stärker mig som både artist och pedagog! För tillfället driver jag mitt egna företag som vocal coach, sångerska & musikalartist.

 

Jag rekommenderar PAS för dig som är redo för utmaningar och vill lära känna dig själv och all den potential du besitter! 

 

Jag rekommenderar PAS om du vill bli en stark musikalartist med en bred kunskap, samtidigt som du får chansen att vässa just dina starkaste sidor!

 

Jag rekommenderar PAS om du vill satsa och testa dina vingar. 

 

Oavsett vad utbildningen leder till, så försäkrar jag dig att du kommer få med dig värdefulla kunskaper, erfarenheter och lärdomar, som du kommer att kunna applicera på vad du än tar dig för i livet. Det är en otroligt utmanande och rolig resa, för både kroppen och själen! Kom ihåg att det blir vad du gör det till! 

 

Och tänk att få ägna sig åt sång, dans och teater hela dagarna i tre år - bara det! Vilken lyx! :)

 

Läs mer om mig:
www.rebeckaandreasson.com

bottom of page