top of page
  • Facebook Black Round
  • Instagram Black Round

RÖSTER OM PAS

Redovisning Into the Woods. @photobysven

Läs vad som berättas om Performing Arts School.

Bengt_Bauler_edited_edited_edited.jpg

Bengt Bauler

Regissör MAMMA MIA i Sverige, Finland och Danmark

 

"Nu har jag suttit igenom first Call MAMMA MIA audition i CPH. Det var över 700 som ville komma. Vi har sett/lyssnat på över 420 st. Danskar, svenskar, norrmän, finnar, UK, Holland. Av varierande kvalitet. Men... när det står Performing Art School på CV så blir jag glad för då vet jag att de kan sjunga och dansa. Och inga undantag. Tack för den fina kvalitet ni levererar med era elever. 
Det gör auditionlivet mkt roligare ;)"

johan_espeland_PAS_edited.png

 

Johan Espeland
Wallmans

Chef och Konceptansvarig för Wallmans Group.

LYSSNA PÅ  NÄR JOHAN
TALAR OM SKOLAN

Det-Ny-Teater-840x440.jpg

Niels Bo-valbro
Det ny teater

Teaterchef

Det Ny Teater har gentagne gange afholdt audition med henblick på att caste forestillinger med personer der på samma tid mestrer dramatik, dans og sang. Ved disse lejligheter har vi noteret os, att eleverna fra Performing Arts School har en bemærkelseværdig høj standard. De ønskes hermed tillykke med Performing Arts Schools undervisningsresultater

VENDELA NYLUND.jpeg

Vendela Nylund

Musikalartist & Skådespelare

 

Aktuell i SUGAR och ROMEO OCH JULIA – Vaasan kaupunginteatteri, Finland

Hain Performing Art Schooliin ja se oli paras ratkaisu, minkä olin ikinä tehnyt. En löytänyt yhtä korkeatasoista koulua Suomesta, missä laulaminen, tanssi ja näytteleminen kohtaavat toisensa. LUE LISÄÄ

IMG_5253.JPG

Tara toya

Musikalartist & Teaterpedagog

 

Siden jeg blev færdiguddannet, har jeg faktisk været fuldt booket med musicals alle år og i hele Norden. Jeg har spillet større roller i bl.a. Mamma Mia og Flashdance, været understudy på flere hovedroller, haft sangroller og været dansekaptajn. Derudover har jeg undervist i dans og været koreograf på diverse revyer og store amatørmusicals. Jeg har altid dubbet (lagt stemme til tegnefilm), men jeg har fået flere sangbærende roller efter min uddannelse.

LÄS MER

IMG_6751.jpeg

Sofie Gunnarsson

Aktuell som ”Belle” i Skönheten och Odjuret, Malmö Opera

 

​ Jag tyckte pop var svårt och kände mig inte så bra inom det. Jag minns att jag sa till en kompis under sista terminen, "Jag kommer ju aldrig jobba med pop/show i alla fall". Sen ett halvår senare fick jag jobb i Mamma Mia! The Party... Ett riktigt show och pop-jobb!

LÄS MER

David Lindgren.jpeg

DAVID LINDGREN

Artist

 

"Jag började verkligen på noll när jag kom in på Performing Arts School. Det enda jag kunde var att dansa Breakdance och sjunga hyfsat rent....ibland." LÄS MER

marsha-songcome-goteborgsoperan_jpg_522x

MARSHA SONGCOME

Musikalartist

"Hej jag heter Marsha Songcome och är musikalartist utbildad på Performing Arts School i Göteborg. 2014 gjorde jag min debut på West End i Miss Saigon på Prince Edward Theatre Därefter har jag fortsatt arbeta på musikalscenerna i West End i London. Senast i den flerfaldigt prisbelönta, bland annat med Tony Awards och Olivier Awards, musikalen Hamilton på Victoria Palace Theatre..."

LÄS MER

niklas-lindman-allsangen22-jpg.jpeg

Robert Rydberg

Musikalartist

"Jag heter Robert Rydberg. Alla skolor blir vad man själv gör dem till men det som är speciellt med Performing Arts School är att lärarna lyssnade på mig, såg mig och att jag fick utveckla mina kvalitéer. Att i tre år få leva i en musikalbubbla, äta, sova och skita musikal."

LÄS MER

IMG-2439.JPG

Christian Valle

Koreograf

"My name is Cristian Valle, I went to PAS Performing Arts School 1997 to 1999. (I’m a former student at PAS). In the three years I was at PAS as well as learning to dance, sing and act, I learn many other things; how to be resilient, persistent, open minded, creativity"

LÄS MER

unnamed.jpg

Mercedesz CSAMPAI

Musikalartist

"Jag heter Mercedesz Csampai och gick Performing Arts School 2010- 2013 Jag har nu stått på scenen i fem år och bl.a. spelat huvudroller såsom Sarah (Tanz der Vampire), Eponine (Les Miserables), Christine (Phantom of the Opera), Maria (West Side Story). Det som var det bästa för mig med Performing Arts School var att skolan fokuserade på mer än bara musikal."

LÄS MER

Rebecka profil.jpeg

Rebecka Andreasson 

Musikalartist

"Jag ser på åren på PAS lite som att jag gjorde lumpen i tights”! Det var tre riktigt intensiva och utmanande år där jag blev pushad som person och artist..." LÄS MER

Ola Grönberg.jpg

OLA Grönberg

Koreograf & Producent

"Jag heter Ola Grönberg och arbetar som producent, koreograf och showskapare, utbildade mig till dansare på Performing Art School åren 1996-99. Efter 15 år på scen arbetat jag nu som kreativ producent."

LÄS MER

Elize_6096.jpeg

Elize Ryd

Sångerska & Låtskrivare

"Jag heter Elize Ryd, efter mina tre år på PAS gick jag direkt ut i yrkeslivet och har arbetat som sångerska och låstskrivare på heltid. Jag har bl.a. varit med i ”Så skall det låta”, Melodifestivalen 2015 och skrivit ett bidrag i Polska Melodifestivalen 2018. Sedan 2008 turnerar jag med gruppen Amaranthe över hela världen." LÄS MER

adult-backlit-black-and-white-316163.jpg

ÄR du vår nya stjärna? 

 

Ansökan till Performing Arts Schools 2021 är avslutad, välkommen att söka igen nästa år! 

bottom of page